pexels-photo-245618

Descrierea serviciului VPN Romania

21 Mai 2017 în Info

Serviciul VPN România

Prin intermediul VPN România, oferit de Smart Universe Technologies SRL-D, îți punem la dispoziţie servicii de criptare a conexiunii la Internet.
Îți oferim posibilitatea de a efectua trafic pe Internet folosind serverele VPN oriunde ai fi utilizând orice tip de conexiune la Internet, păstrând adresa ta IP secretă.

În acest scop, VPN România prestează următoarele servicii:     

1.1 Virtual Private Network (Reţea Virtuală Privată)
Vă puteţi conecta la Reţeaua Virtuală Privată (VPN) VPN România folosind dispozitivul dvs. (calculatorul, un smartphone etc.) pe Internet. În acest sens, VPN România pune la dispoziţie infrastructura corespunzătoare, formată din servere de autentificare, servere VPN și configurațiile aferente.

1.2 Protocoale
Serverele VPN România utilizează cel mai bun protocol de criptare, protocolul OpenVPN. De asemenea, ofera și cele mai bune metode de criptare existente în acest moment.

1.3 Dispozitive
În funcţie de planul tarifar disponibil, puteţi folosi simultan până la trei dispozitive alese de dumneavoastră (PC, laptop-uri/netbook-uri, telefoane inteligente, tablete şi alte aparate ce permit conexiunea la Internet).

1.4 Lăţimea de bandă
În acest moment lăţimea de bandă disponibilă nu este limitată artificial şi depinde și de viteza dvs. la Internet.

1.5 Viteza de transfer
VPN România își rezervă dreptul ca, în cazul încărcării anormale a traficului de date, să limiteze viteza pentru buna funcționare a serviciului tuturor clienților.

2. Asistenţă online (Suport)
VPN România vă pune la dispoziţie o secțiune online cu tutoriale și cele mai frecvente întrebări. De asemenea, suportul tehnic este oferit gratuit prin telefon, mail sau deplasare la client (cost deplasare) ori administrare la distanță (remote admin, TeamViewer etc).

3. Pachete de criptare și preţuri:

Pachete VPN:

  • Bronze VPN – 15 RON
  • Silver VPN – 30 RON
  • Gold VPN – 55 RON
Pachete VPN Exclusiv:
  • Green VPN Exclusive – 400 RON
  • Yellow VPN Exclusive – 500 RON
  • Red VPN Exclusive – 650 RON
4. Facturare
Perioada de valabilitate a planului tarifar începe să fie contorizata din data la care efectuați plata până în data la care pachetul cumpărat expiră. VPN România poate modifica taxele şi costurile aplicabile sau ocazional poate percepe noi taxe sau costuri. Totuşi, în acest caz, veţi fi informat în prealabil prin e-mail. Sunteţi responsabil să vă actualizaţi datele de contact şi informaţiile legate de plăţi.
Telefon

+4 0723 640 632

Adresă

Barbu Văcărescu Nr. 6

Program

Monday - Vineri: 10am - 6pm
Saturday - Sunday: Închis
Pentru urgențe, suntem disponibili și Sâmbătă.

Special

Detalii despre Serviciul VPN Exclusive, cunoscut și sub denumirile „WiFi Shield” sau „Securizarea conexiunii la Internet oriunde ai fi” îți oferă avantaje excelente!