background securizarea conexiunii oriunde ai fi

Securizarea conexiunii la Internet oriunde ai fi

26 Mai 2017 în Criptare date

Smart Universe Technologies este prima companie din România ce oferă acest serviciu! Știai că poți beneficia de securizarea conexiunii la Internet oriunde ai fi?
WiFi Shield este primul serviciu din România care criptează legătura la Internet folosind conexiunea de acasă, fiind oferit în EXCLUSIVITATE de compania Smart Universe Technologies.

Cum funcționează?

Clientul alege unul dintre pachetele de criptare prezentate mai jos, în funcție de nevoile sale. Echipa noastră se ocupă de instalarea și configurarea sistemului de operare, generarea certificatelor de securitate, configurarea protocolului de securitate și de configurarea routerului clientului pentru a permite conexiunea de criptare. Clientul primește echipamentul de criptare în custodie gata pentru a fi folosit. Odata ce începe utilizarea serviciului WiFi Shield, clientul va putea folosi în siguranta orice conexiune free WiFi, din orice loc, fiind protejat de echipamentul instalat acasă sau la birou.

Cât timp pot beneficia de acest serviciu?

Pe viață! Odată ce ați achizițonat unul dintre pachetele disponibile, veți beneficia pe viață de serviciile incluse în pachetul respectiv.

Pe câte dispozitive pot folosi acest serviciu?

Pe oricâte dispozitive dorești!

Compatibilitatea cu alte dispozitive?

Majoritatea dispozitivelor actuale sunt compatibile (ex.:Apple iPhone, iPad, smartphone-uri ce utilizeaza sistemele Android, Windows PC/Laptop).Totuși, înainte de a efectua o comandă, verificați compatibilitatea dispozitivului împreună cu un reprezentat VPN România. Există posibilitatea ca anumite dispozitive să nu fie compatibile datorită versiunii vechi a sistemului de operare, ori a suportului slab oferit de acestea pentru protocoalele de securitate.

Ce alte beneficii oferă WiFi Shield?

Stocare date, transfer securizat al fișierelor. Fiecare pachet de criptare oferă avantaje specifice.

Pot face upgrade de la un pachet la altul?

Da. În cazul în care ați ales inițial un pachet cu mai puține beneficii incluse, iar ulterior doriți sa faceți un upgrade la un pachet superior, puteți face acest lucru, achitând doar diferența.

De ce să utilizați un serviciu de securizare a conexiunii la Internet?

Rețelele wireless sunt vulnerabile. Dacă o persoană sau o organizație are un interes în a afla informații personale despre dumneavoastră sau despre afacerea dumneavoastră, poate trece cu ușurință de protocoalele de securitate. Odată ce a reușit, va avea acces la toate documentele stocate pe dispozitivul conectat (documente, poze, video etc.), dar si la informatiile pe care le afisati in timpul navigării pe internet (date personale de acces pe diferite platforme, de exemplu email sau retele de socializare). Fără a avea cunoștințe avansate, un hacker poate sparge o rețea WiFi vulnerabilă în aproximativ 1 minut:

Vulnerabilitate WPS

Vulnerabilitate WEP

Cui se adresează serviciul WiFi Shield?

VPN România ofera serviciul wifi shield - securizarea conexiunii la internet oriunde ai fi, pentru persoane fizice – private – juridice, administratori, CEO’s, CFO’s, avocați, detectivi, oameni de afaceri, notariate, companii mici și mijlocii, fotografi, fotojurnaliști, redactori, jurnaliști, persoane publice. Cu alte cuvinte, serviciul nostru va proteja orice persoană fizică sau juridică ce își dorește să beneficieze de o conexiune sigură la Internet oriunde s-ar afla și astfel să protejeze în permanență informațiile accesate.

Suport clienți

Echipamentul se livrează setat și pregătit pentru a fi pus imediat în funcțiune de către client. În cazul în care aveți nevoie de ajutor, oferim suport gratuit remote, prin TeamViewer sau administrare ssh. Deplasările la client, cât și alte intervenții mai complexe pot fi contra cost.

Vulnerabilitate router wireless - standardul WPS
Vulnerabilitate router wireless - standardul WEP