pexels-photo-245618

Termeni și condiții

20 Mai 2017 în Info

Acord

1. Furnizor servicii – termeni si conditii
Serviciul Reţea Virtuală Privată VPN România (în continuare VPN România) este un produs al Smart Universe Technologies S.R.L-D.

2. Acord
Prezentul acord se încheie între Smart Universe Technologies S.R.L-D, nr. înmatriculare J40/9056/2015 şi dumneavoastră în calitate de client al serviciului VPN România.
Smart Universe Technologies S.R.L-D vă acordă drepturi asupra VPN România, care se referă exclusiv la acest acord de utilizare. Prin urmare, vă rugăm să citiţi cu atenţie prezenta informare (termeni si conditii).
Puteţi utiliza VPN România numai dacă sunteţi autorizat legal să încheiaţi un acord cu Smart Universe Technologies şi acest lucru nu vă este interzis conform dreptului aplicabil.

3
. Traficul dumneavoastră de date, datele dumneavoastră
VPN România vă oferă posibilitatea de a efectua trafic sigur pe Internet folosind serverul VPN şi să păstraţi adresa dvs. IP secretă. Astfel, traficul dvs. de date va fi criptat şi nu va putea fi spionat. Obiectivul VPN România este protejarea datelor transmise și primite de dvs. pe Internet. VPN România nu tolerează şi nu sprijină acţiunile criminale. Smart Universe Technologies nu stochează traficul de date în cadrul VPN România.

4. Modificări
Smart Universe Technologies S.R.L-D poate modifica VPN România la anumite intervale de timp, spre exemplu, prin adăugarea sau eliminarea unor funcţii sau servere VPN.

5. Protecţia datelor
Smart Universe Technologies S.R.L-D nu colectează şi nu utilizează date cu caracter personal pentru a fi puse la dispoziţie reţelei VPN România. Smart Universe Technologies are o politică strictă: cel mai ridicat grad de respectare a protecţiei datelor și a sferei private a clientului. Din acest motiv, datele personale ale clientului nu sunt monitorizate, înregistrate ori înscrise într-un jurnal sau stocate.

6. Responsabilitatea dumneavoastră
Vă este interzis să utilizaţi în mod eronat serviciul pentru desfăşurarea de acţiuni delictuale, cum ar fi în special, dar nelimitându-se la acestea, infracţiuni împotriva autodeterminării sexuale, complotarea de sau instigarea la acţiuni de violenţă, încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală, acţiuni frauduloase, calomnii, injurii sau delicte informaţionale sau alte activităţi delictuale. De asemenea, este interzis orice fel de activitate ilegală, cum ar fi: atacuri informatice, flood, ddos, spam, mail-uri nesolicitate, fraude, accesarea unor aplicații – baze de date – sisteme informatice fără drept, pornografie infantilă, scanare de vulnerabilități și nu numai utilizând conexiunea VPN România. Ideea principală a serviciului pe care îl oferim este să asigure securitatea bidirecționala a traficului de date efectuat de client.
Prezentul acord de utilizare, legislaţia aplicabilă şi alte prevederi legale au caracter obligatoriu pentru dumneavoastră şi sunteţi singurul responsabil de respectarea acestora. Smart Universe Technologies SRL-D, VPN România, nu îşi asumă răspunderea pentru activităţile și acțiunile dumneavoastră. VPM România cooperează, în cazul încălcării legilor de către client, în temeiul dispoziţiilor legale şi conform alegerii discreţionare, cu autorităţile şi instituţiile de urmărire penală şi judiciară, publice şi private.
Smart Universe Technologies îşi rezervă dreptul de a restricţiona sau suspenda total sau parţial dreptul de acces la VPN România în cazul încălcării legislaţiei, precum şi iniţierea de acţiuni judiciare.

7. Aplicaţii şi Software
VPN România vă acordă dreptul de a accesa rețeaua securizată VPN România prin certificate și chei de securitate personale, netransferabile, destinate exclusiv accesului la rețeaua securizată VPN România. Acestea expiră odată cu rezilierea prezentului accord ori cu expirarea pachetului ales. Nu aveţi permisiunea de a vinde și/sau transmite, distribui aplicaţiile, fișierele şi/sau software-ul pe care îl primiți.

8. Excluderea răspunderii
Smart Universe Technologies SRL-D nu acordă nicio garanţie cu privire la serviciile ori software-ul pe care le utilizați. Smart Universe Technologies S.R.L-D nu este răspunzătoare în special pentru daune care rezultă din expunerea identităţii sau adresei IP a clientului sau din defectarea serverelor VPN individuale. În plus, Smart Universe Technologies S.R.L-D nu oferă nicio garanţie privind disponibilitatea anumitor servere VPN în reţeaua VPN România şi pentru performanţa acestora.

9. Reziliere
Pachetele preplătite nu necesită reziliere şi se încheie automat la expirarea duratei de valabilitate.
Dacă se reziliază întreg acordul, veţi pierde dreptul de acces la rețeaua privată VPN România.
VPN România poate rezilia acordul oricând, dacă încălcaţi în mod repetat şi evident aceste condiţii, dacă există o hotărâre judecătorească sau pericole pentru ceilalţi clienți ai serviciului. De asemenea VPN România poate rezilia în mod extraordinar acest accord în cazul unei utilizări atipice.
VPN România îşi rezervă dreptul, în cazul unei încărcări neobișnuite de mari a întregii reţele, să efectueze modificări asupra echipamentelor pentru buna funcționare și disponibilitatea serviciului pentru fiecare client.

10. Modificări
Ocazional, VPN România va revizui acest acord de utilizare (termeni si conditii), iar ultima versiune aplicabilă va fi publicată mereu pe site-ul nostru. VPN România vă va informa asupra modificării printr-o fereastră de tip Pop-up.


Telefon

+4 0723 640 632

Adresă

Barbu Văcărescu Nr. 6

Program

Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă - Duminică: Închis
Pentru urgențe, suntem disponibili și Sâmbătă.

Special

Detalii despre Serviciul VPN Exclusive, cunoscut și sub denumirile „WiFi Shield” și „Securizarea conexiunii la Internet oriunde ai fi” îți oferă avantaje excelente!